Sabtu, 20 Jun 2009

cerita kat klinik tan..

kul 8 pagi tadi pegi kat klinik tan...bukan pe member2 cakap scan kat cna tepat ckit compare kat Dr.Raja...tunggu punya tunggu kul 10 gak lar baru dapat masuk,dia tanya ada kencing manis tak siap pegangn tekan2 kat betis lagi( hamda dah tau sebab per,semalam su sedap makan sepotong karamel telur,sepotong pun besar gak lar,keh2 )semua ok tapi dia pun tak dapat bagi tarikh yang tepat.kalu ikut due (last period) 23.7 lar...tapi sekali scan dia cakap kepala baby dah besar(36mgu 2 ari)lain ngan tarikh period.terkejuz gak su ngan hamda, siap tanya lagi sihat ke,normal ke baby kami coz doc.Raja cakap ok jer.siap dia tanya lagi betul ke tak salah kira tarikh?pastu dia cakap mb awal bersalin.Yang kelakarnya doc.cakap jangan makan banyak,baby normal...lega kami dengar.jadi pulang lar kami dengan tarikh yang tak menentu gak!!!

7 ulasan:

  1. napok dok boy@girl?ticker kat tepi ni ikut due asal ke dok?best r kalu nk branok doh haha sbb ima dok sabor doh rs berat sgt perot ni+kaki pon besor doh

    BalasPadam
  2. kalau gitu bsalin dulu baru tahu tarikh hok betul..hehe.

    BalasPadam
  3. beranok lah cepat2 su..hehe..

    BalasPadam
  4. ima-napok baby girl...ticker tu ikut due yang terbaru doh ima.tak tau ar..mintak2 selamat lar nati.
    liza-ntah lar su pun tak tau,doc.pun tak cakap yang mana satu..nati kita tengok samada 23/7 atau 16/7...hehehe
    eryn-tu ar kena bersalin dulu baru tau..(kak su bukan pe eryn,ingat nak minta cuti awal dari due..kalu camni tak dpt lar cuti dulu,kena tgu bersalin baru dapat cuti)keh2
    znurul- tu ar..

    BalasPadam
  5. sue..aku x sabor nk tgok mu ngan liza ngn k.ima branok.nti raye haji kita kumpul baby blake.riuh mcm mula2 sapai sndkn dulu pakat ade baby.hahaaa

    BalasPadam
  6. haha...aku pun tak sabar nak tengok kita semua ngan baby kecik pulak ni...

    BalasPadam